ALUMIINI- JA AKRYYLITAULUT

Alumiinitaulut ja akryylitaulut. Meiltä löydät laajan valikoiman erilaisia tauluvaihtoehtoja sisustukseen, taidenäyttelyihin jne. Kysy lisää. Me autamme toteuttamaan kuvasi juuri parhaalla mahdollisella tavalla.

Alumiini- ja akryylitaulut

Alumiinitaulujen alumiinilevy on suosittu ja monipuolinen materiaali, joka sopii niin värillisiin kuin mustavalkoisiinkin kuviin. Se on ominaisuuksiltaan jäykkä ja kestävä, eikä tarvitse kehyksiä. Alumiinitaulu on kestävä ja pysyvä ratkaisu, jota voidaan käyttää useita kertoja. Monipuolisen paperivalikoimamme ansiosta alumiinille voidaan pohjustaa kaikenlaisia kuvia.

Akryylitauluille ominainen kiilto saa kuvasi näyttämään todella upeilta. Akryylitaulu on kestävä, eikä vaadi ylimääräistä kehystä. Akryylitaulun pinta on helposti puhdistettava ja hoidettava. Tauluissa käytetään 5 mm:n akryylilevyä, jonka reunat on hiottu kirkkaiksi. Studiokuvat sekä muotokuvat ovat suosittu ratkaisu näyttelyissä. Akryyli on suosittu myös sisustussuunnittelijoiden keskuudessa monimuotoisuutensa takia.

Galleriataulut kotiin, toimistoon ja valokuvanäyttelyihin, taulut joita museotkin käyttävät. Galleriataulu sopii erityisesti kuville, joilta vaaditaan suurta väritarkkuutta ja syvyyttä. Akryylille ominainen kiilto antaa kuville upean viimeistelyn. Galleriataulun pinta on myös helpommin puhdistettava ja hoidettava kuin muiden materiaalien pinta. Galleriataulu on kestävä, eikä vaadi ylimääräistä kehystä. Taulun seinäkiinnityksen ansiosta kuva tulee 2-3 cm:n etäisyydelle seinästä, mikä antaa kevyen ja ilmavan vaikutelman.

Tilaa taulut tästä

Verkkokauppa

Alumiini-ja akryylitaulut

Verkkokaupassamme laaja valikoima erilaisia tauluvaihtoehtoja omista kuvistasi. Valitse oma suosikkisi ja tilaa helposti verkkokaupastamme.

Verkkokauppaan

Ota yhteyttä

Kiinnostuitko?

Pyydä tarjous, lähetä kysymyksesi tai anna palautetta oheisella lomakkeella. Vastaamme viestiisi mahdollisimman pian.

Tavoitat meidät myös:
– puhelimitse (03) 455 2540
– sähköpostilla info@printtaamo.fi (verkkokauppa-asiat) / info@a-print.fi (digipaino-asiat)
Huomaathan myymälämme aukioloajat ma–pe 8.30–16:30

  A-Print / Printtaamo Oy
  Suvantokatu 13
  33100 Tampere

  Myymälä avoinna ma–pe 8:30–16:30

  p. 03 455 2540

  Digipaino: info@a-print.fi
  Verkkokauppa: info@printtaamo.fi

  Verkkokauppaan