KÄYNTIKORTIT

Toteutamme kokemuksella nopeasti ja kilpailukykyisin hinnoin käyntikortit kaiken kokoisille yrityksille ympäri Suomen. Kiiltävää, mattaa, laminoinnilla, lakalla tai folioinnilla – juuri sellaisena kuin haluat!

Tyylikkäät käyntikortit, joilla teet vaikutuksen

Käyntikortit ovat yksi yrityksesi tärkein markkinointikeino. Erilaisilla materiaalivalinnoilla ja jälkikäsittelyillä saat käyntikorttisi erottumaan muista. Meiltä saat peruskäyntikortit standardikoossa 90×50 mm tai 85×55 mm sekä tarvittaessa myös muissa kokovaihtoehdoissa. Materiaalivalinnoilla ja erikoisefekteillä laminoinnilla, folioinnilla, lakalla tai erilaisilla muodoilla saat korttisi erottumaan muista.

Jos tarvitset käyntikortteja usealle eri henkilölle samassa yrityksessä säännöllisin väliajoin, suosittelemme räätälöitävää painotuotteiden tilausjärjestelmäämme, josta saat helposti tilattua kaikki yrityksen käyntikortit vain muutamalla klikkauksella 24/7.

Tilaa tästä
a-print tuote käyntikortti

Toteutettuja töitämme

Verkkokauppa

Tilaa käyntikortit suoraan verkokaupastamme

Tilaa käyntikortit valmiista aineistostasi helposti ja nopeasti suoraan verkkokokaupastamme. Isommissa erissä pyydä tarjous info@printtaamo.fi.

Verkkokauppaan

Tilaa nyt helposti yrityksellesi räätälöidyt painotuotteet verkkokaupastamme

Yrityksellesi räätälöity tilausjärjestelmä

Onko yritykselläsi toistuvia painotuote tilaustarpeita? Haluatko säästää aikaa ja rahaa sekä helpottaa tilausten tekemistä? Haluatko yrityksellesi räätälöidyn tilausjärjestelmän, josta kenen tahansa yrityksesi henkilökunnasta on helppo tilata tarvitsemansa painotuotteet esim. käyntikortit? Kiinnostuitko? Kysy lisää miten voimme helpottaa painotuotteiden tilauksianne tilausjärjestelmämme kautta!

Tästä tilausjärjestelmään

Ota yhteyttä

Kiinnostuitko?

Pyydä tarjous, lähetä kysymyksesi tai anna palautetta oheisella lomakkeella. Vastaamme viestiisi mahdollisimman pian.

Tavoitat meidät myös:
– puhelimitse (03) 455 2540
– sähköpostilla info@printtaamo.fi (verkkokauppa-asiat) / info@a-print.fi (digipaino-asiat)
Huomaathan myymälämme aukioloajat ma–pe 8.30–16:30

  A-Print / Printtaamo Oy
  Suvantokatu 13
  33100 Tampere

  Myymälä avoinna ma–pe 8:30–16:30

  p. 03 455 2540

  Digipaino: info@a-print.fi
  Verkkokauppa: info@printtaamo.fi

  Verkkokauppaan