YRITYS

A-Print Oy on tamperelainen perheyritys, joka toimii jo toisessa polvessa. Vuosi 2021 on juhlavuotemme kun yrityksemme täyttää 45 vuotta. Vuosikymmenten kokemus maustettuna uusilla innovaatioilla ja kehityksellä tekee yrityksestämme luotettavan ja monipuolisen kumppanin juuri sinun painotarpeillesi.

Historia

A-Print Oy – painoalalla jo vuodesta 1976

A-Print Oy on toiminut painoalalla jo vuodesta 1976 lähtien ja teemme painotöitä jo toisessa sukupolvessa. Toimitilamme sijaitsee Suvantokadulla aivan Tampereen keskustassa lähellä Koskikeskusta ja rakenteilla olevaa Uros Live Areenaa. Ohessa muutama kohokohta menneiltä vuosikymmeniltä.

1970-luku
1976 Kuvalaboratorio Salmelin & Co perustetaan Tampereen Koulukadulle.

1980-luku
Ammattikuva ostaa Kuvalaboratorion toiminnan ja muutta Koulukadulta Finalysonin vanhaan värjäämöön Kuninkaankadulle. Kemiallista kuvanvalmistusta, diakehitystä ja kuvasuurennoksia tehdään käsityönä. Piirtoheitinkalvojen tuotanto alkaa.

1990-luku
Ammattikuva muuttaa toimitilansa Tampereella Klingendahliin. Yritys hankkii ensimmäisen sähköisen kuvanvalmistuslaitteiston Photo-CD tuotantoon. Muita laitehankintoja ovat mustesuihkutulostimet, elektrostaattinen suurkuvatulostin, pohjustus-ja laminointilaitteet, tarratulostin sekä digitaalinen rullapainokone. Yritys ostaa reproalan yrityksen toiminnan laajentamiseksi.

2000-luku
Toiminta siirtyy nykyisiin toimitiloihin Suvantokadulle Tampereen keskustaan. Ensimmäinen verkkokauppa avataan ja repro-osasto lopetetaan. Uudet nettitilaus konseptit Korttipaikka-ja Kuvapaikka luodaan. Yritys lanseeraan uudet konseptit A-Print, A-Photo ja Studio-A selkeyttämään yrityksen kasvavaa palvelutarjontaa.

2010-luku
Yrityksen nimi muuttuu A-Print Oy:ksi. Yrityksen toiminta siirtyy seuraavalle sukupolvelle. Uusi entistä käyttäjäystävällisempi ja laajempi verkkokauppa avataan. Yrityksen konekanta laajenee sekä digipaino- että suurkuvapuolella. Uutena tuoteryhmänä valikoimiin tulee sublimaatiotulosteet sekä Chromaluxe taulut.

2020-luku
2021 A-Print Oy täyttää 45 vuotta.

Ota yhteyttä

Kiinnostuitko?

Pyydä tarjous, lähetä kysymyksesi tai anna palautetta oheisella lomakkeella. Vastaamme viestiisi mahdollisimman pian.

Tavoitat meidät myös:
– puhelimitse (03) 455 2540
– sähköpostilla info@printtaamo.fi (verkkokauppa-asiat) / info@a-print.fi (digipaino-asiat)
Huomaathan myymälämme aukioloajat ma–pe 8.30–16:30

  A-Print / Printtaamo Oy
  Suvantokatu 13
  33100 Tampere

  Myymälä avoinna ma–pe 8:30–16:30

  p. 03 455 2540

  Digipaino: info@a-print.fi
  Verkkokauppa: info@printtaamo.fi

  Verkkokauppaan