PAINOTUOTTEIDEN TILAUSJÄRJESTELMÄ

Printtaamon sähköinen tilausjärjestelmä on tarkoitettu yrityksille, jotka haluavat säästää aikaa ja rahaa ja jotka haluavat tilata painotuotteet helposti netistä.

Millaisille yrityksille järjestelmä soveltuu?

Printtaamon tilausjärjestelmä sopii kaikenlaisille yrityksille, joilla on toistuvia tilaustarpeita. Tällaisia tuotteita on mm. käyntikortit, flyerit, esitteet, kirjekuoret ja julisteet.

Miten tilausjärjestelmä toimii?

Valmistamme tarvitsemasi aineiston ja lataamme sen tilausjärjestelmäämme, jonne yrityksesi pääsee kirjautumalla näkemään kaikki yrityksellesi tehdyt tilattavat materiaalit. Materiaaleissa on muuttuvat kentät, jotka tilaaja voi täyttää tarvitsemillaan tiedoilla. Kun tiedot on täytetty saadaan tuote tilattua vain muutamalla klikkauksella ja tilaus lähetetään haluamaanne osoitteeseen.

Miten yritykseni hyötyy tilausjärjestelmästä?

Tilausjärjestelmän kautta materiaalien tilaus on erittäin helppoa, yksinkertaista ja nopeaa. Tuotteet ovat laadultaan ja materiaaleiltaan ennalta sovittuja eikä näin ollen tuotteiden suhteen tule mitään yllätyksiä eikä sinun tarvitse erikseen lähettää jokaisen tilauksen yhteydessä aineistoja. Tuotteiden hinta on myös ennalta sovitun mukainen, joten yrityksesi ei tarvitse pyytää jokaisesta tilauksesta erikseen tarjouspyyntöjä. Tilatut tuotteet siirtyvät automaattisesti tuotantoomme ja pystyt seuraamaan tilauksen kulkua järjestelmän kautta.

Tilausjärjestelmään voidaan myös lisätä tuotteita tarpeiden mukaan.

Kuinka paljon sähköinen tilausjärjestelmä maksaa?

Järjestelmän käyttöönoton hinta määräytyy sinne ladattavien tuotteiden määrästä. Järjestelmän käyttäminen sen sijaan on täysin maksutonta eli mitään muita kustannuksia järjestelmän käyttöönotosta ei tule.

Ota yhteyttä

Kiinnostuitko?

Pyydä tarjous, lähetä kysymyksesi tai anna palautetta oheisella lomakkeella. Vastaamme viestiisi mahdollisimman pian.

Tavoitat meidät myös:
– puhelimitse (03) 455 2540
– sähköpostilla info@printtaamo.fi (verkkokauppa-asiat) / info@a-print.fi (digipaino-asiat)
Huomaathan myymälämme aukioloajat ma–pe 8.30–16:30

  A-Print / Printtaamo Oy
  Suvantokatu 13
  33100 Tampere

  Myymälä avoinna ma–pe 8:30–16:30

  p. 03 455 2540

  Digipaino: info@a-print.fi
  Verkkokauppa: info@printtaamo.fi

  Verkkokauppaan